Μία μεγάλη αναβάθμιση στη σουίτα drivers για τις κάρτες γραφικών Radeon ανακοίνωσε η AMD, που έχει την ονομασία Radeon Software Adrenaline Edition.

Η νέα σουίτα σχεδιάστηκε για να δώσει στους gamers τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μία καθηλωτική εμπειρία gaming ενώ παράλληλα ελέγχουν την απόδοση του συστήματός τους και αλληλοεπιδρούν με τους φίλους τους.

Με το Radeon Software Adrenalin Edition, η AMD παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον χρήσης (Radeon Overlay) που σχεδιάστηκε για να δώσει στους gamers τη δυνατότητα να παρακολουθούν την απόδοση της GPU χωρίς να “εξέλθουν” από το παιχνίδι, να φέρουν το gameplay στα μέτρα τους και να συνδέονται με τους φίλους τους.

Εκτός από το λογισμικό Radeon Software Adrenalin Edition, η AMD διέθεσε και την εφαρμογή AMD Link για φορητές συσκευές (διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS) που αποτελεί ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για το λογισμικό Radeon που είναι διαθέσιμο για desktop υπολογιστές και laptops.

Το app AMD Link λειτουργεί ως “μία δεύτερη οθόνη” για την παρακολούθηση της απόδοσης της GPU και του υπολογιστή γενικότερα, ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμοιράζονται με φίλους τους τις καλύτερες στιγμές τους κατά το gaming ενώ παράλληλα παραμένουν ενήμεροι για τις τελευταίες ενημερώσεις της AMD.

Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί και αναβαθμιστεί τα χαρακτηριστικά Radeon Chill, Radeon WattMan, Enhanced Sync και Radeon ReLive – όλα τους αποτελούν μέρος των Radeon Software Core Technologies – για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες βελτιστοποίησης της απόδοσης τους συστήματος και του gaming.

TechTV Greece
Γνωρίζατε ότι η Ελληνική TechTV προϋπήρχε της Αμερικάνικης;
Share.