Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το πρώτο επί πληρωμή DLC που θα κυκλοφορήσει για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε μέχρι στιγμής το πρώτο DLC θα περιλαμβάνει τα Cave of Trials, ένα νέο hard mode και μία νέα ιδιότητα για το χάρτη του παιχνιδιού. Πλέον, το  Cave of Trials θα ονομάζεται “Trial of the Sword” και θα είναι μια ολοκαίνουργια περιοχή στην οποία οι εχθροί θα έρχονται σε κύματα ο ένας μετά τον άλλον.

Το hard mode πλέον θα είναι πιο “hald” καθώς θα έχουμε αύξηση του “βαθμού” του κάθε εχθρού -για παράδειγμα, όπου υπήρχαν κόκκινοι Bokoblins, πλέον θα υπάρχουν δυσκολότεροι, μπλε. Μια ακόμα προσθήκη του DLC θα είναι το Hero’s Path Mode, ένα tracking εργαλείο που θα καταγράφει την πορεία του παίκτη μέσα στο χάρτη (για έως και 200 ώρες), κάτι που θα βοηθά τον παίκτη να ανακαλύπτει περιοχές που δεν έχει ταξιδέψει ακόμα.

Ακόμη μέσα από ένα δωρεάν update που θα κυκλοφορήσει για τον τίτλο, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν γλώσσα για τις ομιλίες του τίτλου ανάμεσα από εννέα -ιαπωνικά, αγγλικά, γαλλικά (Καναδά & Γαλλίας), γερμανικά, ισπανικά (Ισπανία & Λατινική Αμερική), ιταλικά και ρώσικα- ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή διαφορετικής γλώσσας στους υποτίτλους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης του πρώτου DLC για το Zelda: Breath of the Wild.

 

TechTV Greece
Γνωρίζατε ότι η Ελληνική TechTV προϋπήρχε της Αμερικάνικης;
Share.