Η παρουσίαση έγινε και οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές μας γεμίζουν χαρά και ανυπομονησία.

Από το livestream το οποίο παρακολουθήσατε μέσα από την ιστοσελίδα της TechTV, η  Sledgehammer Games και Activision παρουσίασαν και επίσημα την επανέναρξη της διάσημης σειράς παιχνιδιών, μιας και πλέον μιλάμε για ένα παιχνίδι εποχής που διαδραματίζεται στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Σύμφωνα με όσα είδαμε χθες το campaign κομμάτι του παιχνιδιού εξελίσσετε τη χρονική περίοδο 1944-1945, την εποχή που οι συμμαχικές δυνάμεις αρχίζουν να ενισχύουν την πορεία τους προς τη Γερμανία.

Στο campaign ο παίκτης θα επισκεφτεί διάφορες χώρες όπως το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, δυο αποστολές που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι είναι οι Hürtgen Forest και Normandy. Η πρώτη θα διεξάγεται σε ένα δάσος στα γερμανικά σύνορα, όπου οι συμμαχικές δυνάμεις βρίσκονται αντιμέτωπες με το γερμανικό στρατό και τις θανατηφόρες βόμβες που χρησιμοποιούν ως μέσο εξουδετέρωσης των εχθρών τους, ενώ η δεύτερη θα περιγράφει την απόβαση των στρατευμάτων στην παραλία Omaha.

Το Multiplayer καθώς και το τρίτο mode του παιχνιδιού, θα αποκαλυφθούν πλήρως κατά της διάρκεια της Ε3 2017, 13 με 15 Ιουνίου.

Το Call of Duty World War II αναπτύσσεται κάτι περισσότερο από δυο χρονιά και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2017 για Xbox One, PS4 και PC, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι για την κονσόλα της Sony θα έχουν πρόσβαση σε μια Private Beta που θα διεξαχθεί αργότερα μέσα στο χρόνο. Ακολουθεί το trailer της παρουσίασης καθώς και μερικές νέες εικόνες.

 

TechTV Greece
Γνωρίζατε ότι η Ελληνική TechTV προϋπήρχε της Αμερικάνικης;
Share.