Σε «μια διαφοροποίηση της κατασκευαστικής διαδικασίας», που εντοπίστηκε και αντιμετωπίστηκε, αποδίδει η Nintendo το «περιορισμένης κλίμακας» πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι κάτοχοι του Switch με την αποσύνδεση του αριστερού χειριστηρίου του.

To πρόβλημα επιλύεται εύκολα και γρήγορα από την επίσημη υποστήριξη, δηλώνει τώρα η εταιρεία, όταν αρχικά σύστηνε στους χρήστες να κάνουν μια ενημέρωση λογισμικού. Σύστηνε επίσης και επιμένει σε αυτό, την απομάκρυνση ή την απενεργοποίηση άλλων ασύρματων συσκευών γύρω από το Switch.

Τώρα, φαίνεται πως το πρόβλημα της αποσύνδεσης του αριστερού Joy Con οφείλεται στην ανεπαρκή μόνωση του ώστε να αποφεύγονται οι παρεμβολές. H εμπεριστατωμένη εξέταση του προβλήματος από πλήθος τεχνολογικών δικτυακών τόπων, όπως στο CNet.com και το Kotaku.com, δείχνει πως μετά την επέμβαση της επίσημης τεχνικής υποστήριξης προστίθεται στο χειριστήριο ένα κομμάτι αγώγιμο αφρώδες υλικό (foam), σκοπός του οποίου είναι να προλάβει τις παρεμβολές με την κεραία του χειριστηρίου. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται συχνά στην συσκευασία ηλεκτρονικών ειδών.

Οι πιο ανυπόμονοι ενδέχεται να το επιχειρήσουν μόνοι τους, οι λιγότερο τολμηροί όμως ίσως υπομείνουν «μικρή αναμονή» για τη διόρθωση του προβλήματος από την επίσημη υποστήριξη.

TechTV Greece
Γνωρίζατε ότι η Ελληνική TechTV προϋπήρχε της Αμερικάνικης;
Share.