Όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο φιάσκο με το Note 7 το οποίο είχε παρουσιάσει μαζικό πρόβλημα στις μπαταρίες των συσκευών.

Η Samsung θα μπορούσε να βιώσει άλλο ένα φιάσκο και αυτή τη φορά με το νέο της smartphone, καθώς ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός πελατών της άρχισε να διαμαρτύρεται στην εταιρεία γιατί το νέο τους Galaxy S8 φαίνεται να έχει μια ασυνήθιστη κόκκινη απόχρωση στην οθόνη.
Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη Παρασκευή, αλλά η εταιρεία έχει αρχίσει ήδη τη διάθεσή της στη Νότια Κορέα. Σύμφωνα όμως με τα τα παραπάνω η Samsung φαίνεται να έχει ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Πάρα πολλοί ιδιοκτήτες άρχισαν να διαμαρτύρονται στα social media για ένα μυστηριώδες κόκκινο χρώμα στις οθόνες τους, σύμφωνα με το CNET.
Ένας εκπρόσωπος εταιρείας φαίνεται ότι επιβεβαίωσε το θέμα, υποστηρίζοντας ότι η ροζ απόχρωση της οθόνης δεν έχει καμία σχέση με το hardware και ότι μπορεί να καθοριστεί με μικροαλλαγές στις ρυθμίσεις της οθόνης του τηλεφώνου.
Ωστόσο, οι Κορεάτες ιδιοκτήτες του Galaxy S8 άρχισαν να δημοσιεύουν στο Instagram, καθώς και τοπικά forums, όπως το Ruliweb και το PPomppu ότι δεν ήταν σε θέση να απαλλαγούν από την ροζ απόχρωση με τις ρυθμίσεις.
Ο αναλυτής Neil Shah ανέφερε στο CNET ότι το ζήτημα θα μπορούσε να προέρχεται από την τεχνολογία μου χρησιμοποιείται για την OLED του Galaxy S8 που ονομάζεται «Deep Red». Η συγκεκριμένη τεχνολογία υποτίθεται ότι “κάνει τα συνηθισμένα λευκά να φαίνονται κόκκινα”, για την “βαθμονόμηση του λογισμικού.”
Εν τω μεταξύ, η Samsung έχει σύμφωνα με πληροφορίες ένα πολύ υψηλό στόχο για τις πωλήσεις του Galaxy S8, αφού επιθυμεί να πωλήσει τουλάχιστον 60 εκατομμύρια συσκευές.
Αν όμως η κόκκινη απόχρωση αποδειχθεί ότι οφείλεται σε ακόμη μια αστοχία υλικού, δεν θα πέσουν μόνο οι πωλήσεις της εταιρείας αλλά θα κινδυνεύσει και η φήμη της.

Η TechTV Greece παρακολουθεί το θέμα από κοντά και θα σας ενημερώσει άμεσα για την οποιαδήποτε εξέλιξη της.

TechTV Greece
Γνωρίζατε ότι η Ελληνική TechTV προϋπήρχε της Αμερικάνικης;
Share.