Το νέο iPad Pro αναμένεται να αντικαταστήσει το κλασικό iPad, διαθέτει κατά 20% μεγαλύτερη οθόνη (10.5 ιντσών και ανάλυσης 2224 x 1668 pixels) , σύμφωνα με την Apple την “καλύτερη που κυκλοφορεί”, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να μειώσει τα περιθώρια στα πλάγια κατά 40%.
Στο εσωτερικό του, το νέο iPad Pro κρύβει έναν 6-core επεξεργαστή A10X Fusion (με 3 πυρήνες για απόδοση και 3 για αποδοτικότητα) και 12-core επεξεργαστή γραφικών (GPU) προσφέροντας 40% αύξηση στην απόδοση στα γραφικά.
Επίσης ο αποθηκευτικός του χώρος θα ξεκινάει από τα 64GB, η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι στα 12MP και στο μπροστά μέρος FaceTime HD κάμερα που με αισθητήρα 7,0 Megapixels.
Φυσικά όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ενσωματωθούν και στην μεγάλη έκδοση του iPad (12.9 ιντσών) και θα επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργαστούν άνετα, video ανάλυσης 4K αλλά και rendering σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο (3D modeling).
Η αυτονομία τους θα συνεχίσει να είναι στις 10 ώρες ενώ σύμφωνα με την Apple oι επιδόσεις των νέων iPad Pro είναι πολύ καλύτερες από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές που τρέχουν Windows.
Τέλος οι τιμές για το 10.5-inch iPad Pro θα ξεκινούν από τα $649 ενώ για το 12,9-inch iPad Pro από τα $799.

TechTV Greece
Γνωρίζατε ότι η Ελληνική TechTV προϋπήρχε της Αμερικάνικης;
Share.