Δε ξέρω γιατί αλλά πάντα βλέπω με θετικό μάτι τέτοια παιχνίδια. Ο παλιμπαιδισμός χτυπάει κόκκινο και μπορώ να βυθίζομαι αμέτρητες ώρες στον κόσμο τους.

To Yooka-Laylee, όπως θα καταλάβατε και από την επικεφαλίδα, θυμίζει πολύ το Banjo-Kazooie, το παιχνίδι που άφησε τη δική του ιστορία στην κονσόλα του Nintendo64. Είναι όμως εξίσου καλό;

Οι εντυπώσεις που μου άφησε όμως το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι είναι θετικές. Τα γραφικά είναι ξεπερασμένα, ο χειρισμός μέτριος αλλά γενικά το gameplay μπορώ να πω ότι είναι εκνευριστικά βαρετό.
Περπατάς, χοροπηδάς, κάνεις σβούρες και εξερευνάς διάφορους κόσμους για να μπορέσεις να βρεις σελίδες βιβλίου (!!) όπου θα σου επιτρέψουν να ξεκλειδώσεις νέους επίσης κόσμους.

Αν και το παιχνίδι είναι παραπάνω από 100% αντίγραφο του Banjo-Kazooie όπου μέχρι και ο τρόπος ομιλίας είναι ίδιος, εμένα μου θύμισε αρκετά και το GEX του Playstation, ίσως λόγο των ομοιοτήτων του χαρακτήρα.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρεις σελίδες που θα σου ξεκλειδώσουν νέους κόσμους.

Όσοι κατορθώσετε ν’ ασχοληθείτε με τις 16 (περίπου) ώρες που χρειάζεται το παιχνίδι για να το ολοκληρώσεις, θα είστε κατά την άποψη μου gaming heroes ή υπερβολικά νοσταλγοί του παρελθόντος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

6.0 ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ


ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ: Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One

  • ΓΡΑΦΙΚΑ 7
  • ΗΧΟΣ 6
  • ΙΣΤΟΡΙΑ 5
  • ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 6
  • User Ratings (0 Votes) 0
@ngelos
Ακολουθεί την πορεία των games από τα πρώτα στάδια της γέννησης της.

Πρώτη του κονσόλα το 1992 ήταν το Master System 2 της Sega ενώ πιο πριν έπαιζε στα γνωστά μας Coin-op, στο Atari του ξάδερφου του και στην Amiga 1200 του αδερφού του. Από τότε δεν έχει υπάρξει χρονιά που να μην έχει επαφή με το gaming και την τεχνολογία.
Share.